We hebben er naar uitgekeken! Gisteren is de eerste paal voor de uitbreiding van Chavah leef-leerhuis in het bijzijn van de jonge moeders (en hun kindjes) geslagen. Een paal die door de moeders en hun kindjes versierd was.

Omdat we het helaas klein moesten houden, hebben we een een mooie compilatie van de dag gemaakt zodat iedereen met ons mee kan genieten van deze bijzondere mijlpaal.

 

In de komende maanden zal er een prachtig pand gebouwd worden. Niet zomaar een gebouw, maar een tijdelijk thuis voor jonge meiden met hun kindjes die onze steun kunnen gebruiken.

Wij zien er naar uit om dit in de komende maanden te realiseren. Samen met bouwbedrijf Lamein uit Hoogezand en Van Marum Installateurs uit Groningen. Net als het eerste leef-leerhuis heeft Bureau Noordeloos weer het ontwerp gemaakt . Al met al een fijne start!