Maak het verschil in een jong leven!

Zonder uw financiële steun zal Chavah niet optimaal de ondersteuning kunnen bieden aan de jonge moeders en hun kindje.
Klopt uw hart ook sneller voor deze doelgroep en wilt u ook uw steentje bijdragen?

U kunt uw gift overmaken op NL66RABO0190532572 t.n.v Stichting Chavah.

Wij verwelkomen u ook heel graag als donateur van onze stichting!

Ik wil periodiek ondersteunen!

Enthousiast en u wilt meer?

Bent u zo enthousiast geworden na het lezen van deze site dat u wel meer voor Chavah betekenen?

Lijkt u het leuk om een sponsoractie te organiseren, vrijwilliger te zijn of heeft u andere kwaliteiten en/of ideeën om Chavah een extra steun in de rug te geven?

Wij horen dit graag en willen graag met u meedenken!

Ik wil anders ondersteunen

Deze mensen en bedrijven gingen je voor.

Af en toe komt er een initiatief voorbij waar je graag je tijd in wilt steken. Zo ook voor Chavah, een prachtig concept in onze eigen stad. We maakten de website om zo een nog breder publiek kennis te laten maken met Chavah en de mensen erachter.
Bekijk de website van ByYourSite
Een mooie stichting verdient een mooi logo! Het is bijzonder om aan het begin van het opzetten van de stichting betrokken te zijn en op deze manier alvast een bijdrage te leveren.
Bekijk de website van Zozegmaar
Toen Taeke en Agnes ons vertelden wat ze met Chavah van plan waren, werden we meteen gegrepen door hun enthousiasme en inzet om een huis te creëren waar je tot rust mag komen en geholpen wordt om je leven opnieuw in te richten als tienermoeder. Een plek waar ze zich thuis en geliefd voelen. Doen wat God ons opdraagt: “Kinderen, we moeten niet liefhebben met de mond, met woorden, maar waarachtig, met daden.” Ook wij werden bewust van de noodzaak om zo’n plek te hebben in de stad Groningen en willen hen bijstaan door hen financieel te steunen.
Wij steunen graag stichting Chavah van onze (oud-)collega’s Taeke en Agnes Venema. Want net als zij, hebben we de optimale ontwikkeling van elk (nieuw) leven, van elk kind hoog in het vaandel staan!
Bekijk de website van GBS Rehoboth
De brochures die verspreid worden t.b.v. van het werk van Chavah zijn gesponsord door Multicopy te Drachten.
Bekijk de website van Multicopy Drachten
Met het doel van de verkoop van onze producten: bemoedigingen, feliciteren, en vertroosten vanuit de onvoorwaardelijke liefde van Jezus hebben we veel raakvlakken met het doel van CHAVAH.
Dit jaar willen we met een deel van de kerstkaarten opbrengst zoveel mogelijk ledikantjes sparen om de kamers voor tienermoeders te kunnen inrichten. Help mee en bestel snel uw kaarten, giftcards, Merci insteekkaarten en agenda’s op www.spiritcards.nl. Kijk ook eens bij voordelig Maatwerk voor scholen en kerken!
Bekijk de website van Spiritcards
Samen met de enthousiaste initiatiefnemers Taeke en Agnes Venema heeft architect Derk Flikkema van bureauNoordeloos gezocht naar een goede locatie en een passend gebouw. Het gebouw aan de Lavendelweg 35 te Groningen biedt talloze mogelijkheden om hier een mooie gezamenlijke woonplek te maken, aan de rand van de binnenstad en naast andere particuliere woningen.

Op dit moment is het gebouw een voormalige werkplaats met magazijn van een installatiebedrijf. De architect heeft met een beperkt budget het gebouw ingedeeld in vijf zelfstandige appartementen, een kleiner appartement voor begeleiding, een gemeenschappelijke woonkamer en ruimten voor de beheerder. De gevels zijn voorzien van de noodzakelijke raamopeningen, maar wel op zo’n wijze dat er een mooi woongebouw ontstaat met ‘Franse balkons’ met houten omlijsting en bakstenen borstweringen. Zo is een zakelijk gebouw getransformeerd naar een (t)huis, een plek voor moeder en kind om hun leven (weer) op de rails te krijgen.
Bekijk de website van Bureau Noordeloos

Met plezier heb ik aan de promotiefilm van Chavah gewerkt. Ik vind het een mooi initiatief om zo tienermoeders te helpen in Groningen!
Bekijk de website van Jouke van Til
Van Marum installateurs steunt het werk van stichting Chavah van harte. Mooi initiatief waarbij mensen omzien naar elkaar en passende hulp bieden in onze samenleving.
Bekijk de website van Van Marum Installeteurs
Met onze jarenlange ervaring bouwen we graag mee aan dit mooie project zodat de jonge moeders op een mooie plek kunnen gaan wonen en leren. Bekijk de website van Venema Bouw & Kunststof
Om een fijne plek voor moeder en kind te realiseren, hebben ook wij graag onze medewerking verleend aan stichting Chavah. De levering en plaatsing van onze kunststof kozijnen is een mooie toevoeging aan een mooi woongebouw en thuis voor tienermoeders.
Bekijk de website van kumij.

Panelen Holland

Wij hebben sandwichpanelen voor in de kozijnen beschikbaar gesteld aan Kumij voor dit project. Wij zijn vereerd om hieraan een bijdrage te mogen leveren.
Bekijk de website van Panelen Holland

Loopt u net als wij warm voor deze visie?
Ondersteun ons dan financieel om Chavah mogelijk te maken.
Wij zetten graag uw gift om in daden!

STEUN ONS!