Vacature gedragswetenschapper 16 tot 20 uren per week

Als uitbreiding op ons team zijn we op zoek naar een ervaren gedragswetenschapper. Denk je dat dit iets voor jou zou kunnen zijn, kijk dan hier voor de vacature.

 

Vacature vakantiewerk tijdens de zomerperiode.

Voor de zomerperiode willen we graag woonbegeleiding ’s avonds (op de groep) en ‘ s nachts (slaapdienst) in kunnen blijven zetten. Een leuke baan naast je studie of tijdens jouw zomervakantie!

     Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Oranje-en-Blauw-Stad-Open-Huis-Uitnodiging-2-1024x1024.jpg

Volg je een opleiding Pedagogiek, Social Work (of vergelijkbaar), of je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen) dan is dit misschien de baan die bij je past.

Kijk hier voor meer informatie.

Vrijwilliger voor de avond-nachtdiensten

We verwachten in de komende maand de geboorte van een aantal baby’s, waaronder weer een tweeling! We kunnen daarom nog wel wat versterking gebruiken in onze avond-nachtdienstploeg.

              

Vind jij het leuk om jonge, aanstaande en/of net bevallen moeders te helpen met allerlei hand- en spandiensten, hen een luisterend oor te bieden of gewoon gezellig een spelletje met de moeders in de gezamenlijk woonkeuken te doen?  

 Kijk dan  hier voor de vacature voor meer informatie. Zie ook ons vrijwilligersbeleid. Wie weet eet je binnenkort samen met ons beschuit met muisjes!

We horen graag op korte termijn van je, dan kan je met ons meegenieten van de mooie momenten rond geboortes maar ook van de gezellige hectiek die de maand juni met zich mee zal brengen.

Stagiaires

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures voor stagiaires.